Druk je eigen stempel op elk project

Als architect wil je natuurlijk een eigen stempel drukken op elk project. Het gebruik van dagkanten in het gevelontwerp is een uitstekend voorbeeld hiervan. Met een speciale kleur en vorm onderscheid je je van andere projecten!

Waarom dagkanten?

Dagkanten zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch van groot belang. Ze vormen de omlijsting van de dagopening van ramen en deuren en kunnen een gevel net dat beetje extra geven. Door te spelen met verschillende vormen en kleuren kun je een dynamische en levendige uitstraling creëren.

Esthetische keuzes

Zodra je hebt besloten welk type dagkant geschikt is voor jouw project, is het tijd om esthetische keuzes te maken. Vaak wordt de kleur van de dagkant afgestemd op de kleur van het buitenschrijnwerk. Dit zorgt voor een harmonieuze uitstraling en versterkt de eenheid van het ontwerp.

Onthoud dat onze dagkanten in maar liefst 400 verschillende RAL-kleuren geproduceerd kunnen worden. The sky is the limit! Daarnaast kun je kiezen uit mat, gloss en structuurlak. Ga je voor een neutrale kleur, een zwarttint of mag het wat opvallender? Met een fellere kleur voeg je moeiteloos accenten toe aan je ontwerp. Door te kiezen voor een contrasterende kleur kun je bepaalde elementen van het gebouw extra benadrukken.

Toepassingsmogelijkheden

Dagkanten zijn toepasbaar in zowel residentiële als commerciële projecten, nieuwbouw of renovatieproject. Of je nu werkt aan een modern kantoor, een klassieke villa of een industrieel gebouw, dagkanten kunnen een waardevolle toevoeging zijn.

Met de veelzijdigheid en kwaliteit van onze dagkanten geef je jouw projecten een uniek en persoonlijk karakter. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de eindeloze opties die onze dagkanten bieden. Of je nu kiest voor subtiele accenten of gedurfde kleurcontrasten, bij Roundal vind je altijd de perfecte oplossing om jouw visie werkelijkheid te maken.